Τετάρτη 25 Απριλίου 2007

Δωρεάν Audiobooks!

Ξεσκονίστε τα αγγλικά σας ακούγοντας τα αριστουργήματα της κλασικής λογοτεχνίας που σας προσφέρει δωρεάν το Simple Audiobooks. Αυτή την στιγμή προσφέρονται 11 τίτλοι. Σημειώστε ότι το format των αρχείων που θα κατεβάσετε είναι το WMA, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλετε να τα ακούσετε στο iPod σας θα πρέπει πρώτα να τα μετατρέψετε σε αρχεία τύπου MP3 ή AAC.

Free Audiobooks from Simply Audiobooks

Πιστεύετε ότι οι 11 τίτλοι του Simple Audiobooks δεν είναι αρκετοί; Στο LibriVox μπορείτε να κατεβάσετε 970 τίτλους ενώ καθημερινά προστίθενται και άλλοι (πρόκειται πάντα για βιβλία για τα οποία δεν υφίστανται πλέον πνευματικά δικαιώματα).

Τα βιβλία του Simple Audiobooks είναι ηχογραφημένα αποκλειστικά από επαγγελματίες. Αντίθετα τα βιβλία του LibriVox είναι παραγωγές των επισκεπτών του (αν η ορθοφωνία σας βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς).

Links:

Simply Audiobooks - Free Audio Downloads
LibriVox

Πηγή: Lifehacker

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: