Παρασκευή 27 Απριλίου 2007

Εθιστείτε στα Videocasts με την Cali Lewis

Απλά μιλώντας, τα Videocasts είναι εκμπομπές, οι οποίες μεταδίδονται μέσω του Internet. Πρόκειται κυρίως για ερασιτεχνικές παραγωγές (όχι όμως και ερασιτεχνικό αποτέλεσμα), οι περισσότερες από τις οποίες διατίθενται δωρεάν.

Geekbrief.TV


Εμείς σήμερα θα σας γνωρίσουμε το Geekbrief.TV, μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές. Το Geekbrief.TV παρουσιάζει 4 -5 επεισόδια την εβδομάδα διάρκειας 3 -5 λεπτών το κάθένα, γύρω από την τεχνολογία, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά και τα Web 2.0 projects. Στο τελικό αποτέλεσμα αποτυπώνεται η σκληρή δουλειά των 12-13 ωρών που απαιτούνται για την παραγωγή του κάθε επεισοδίου.

Η επιτυχία της εκπομπής βασίζεται κυρίως στην παρουσιάστρια του. Η Cali είναι όμορφη, στέκεται με άνεση απέναντι στο φακό και εκφράζεται απολύτως αυθόρμητα, χωρίς να καταπιέζει τα αισθήματα της στιγμής. Μία μικρή δόση από νάζι και το κερασάκι στην τούρτα, τα bloopers στο τέλος κάθε επεισοδίου φτάνουν για να σας εθίσουν μαζί της. Για όλα αυτά φυσικά ευθύνεται το μεσογειακό της ταμπραμέντο (το πραγματικό όνομα της Cali είναι Luria Petrucci και είναι Ιταλίδα).

Δείτε ένα πρόσφατο επεισόδιο: Top 10 Geek Movies


Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: