Δευτέρα 23 Απριλίου 2007

Online αποθήκευση κωδικών με το Clipperz

Το Clipperz.com σας προσφέρει έναν δωρεάν & εύκολο τρόπο για να έχετε πάντα μαζί σας τα στοιχεία πρόσβασης (δηλαδή το username & το password) για τις ιστοσελίδες που επισκέπτεσθε.


Aποθηκεύετε τους διάφορους κωδικούς σας online και έχετε πρόσβαση σε αυτούς από οποιονδήποτε Η/Υ είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Έτσι βοηθάτε & την μνήμη σας (γιατί χρειάζεται να θυμάστε μόνο τα στοιχεία πρόσβασης στο Clipperz και όχι κάθε κωδικό ξεχωριστά).

Σημείωση: επιλέξτε με ιδιαίτερη προσοχή το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας (passphrase) στο Clipperz, γιατί σε περίπτωση που τα ξεχάσετε η ανάκτηση τους δεν θα είναι δυνατή.

Μας άρεσαν:

1. Το δωρεάν πρόγραμμα που συνοδεύει την υπηρεσία (για τις φορές που δεν θα έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο).



2. Η έμφαση στην ασφάλεια. Ο δημιουργός της υπηρεσίας διαθέτει ελεύθερα τον κώδικα, ώστε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι πρόσβαση στα αποθηκευμένα στοιχεία σας έχετε εσείς και μόνο εσείς.

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: