Πέμπτη 26 Απριλίου 2007

Δωρεάν Αποστολή SMS σε όλο τον κόσμο από το PC σας!

Η CallWave (με έδρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ) σας δίνει την δυνατότητα να στέλνετε καθημερινά 5 δωρεάν SMS σε όλο τον κόσμο, εκτός των ΗΠΑ & του Καναδά.

1. Για να ξεκινήσετε κάντε click στο παρακάτω λογότυπο (για εύκολη πρόσβαση έχουμε προσθέσει το ίδιο λογότυπο και στο menu στα αριστερά της σελίδας μας):

2. Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει σας ζητείται να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Εκεί θα πρέπει να καταχωρήσετε τον πραγματικό αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Συμπληρώστε και τα υπόλοιπα στοιχεία και κάντε click στο Submit.

CallWave SignUp 1.jpg

3. Αμέσως θα λάβετε στο κινητό σας έναν κωδικό επιβεβαίωσης (Verification Code). Αυτό τον κωδικό θα τον καταχωρήσετε στο αντίστοιχο πεδίο και θα κάνετε click στο Submit.

CallWave SignUp 2

4. Αυτό ήταν! Μπορείτε να ξεκινήσετε να στέλνετε τα δωρεάν μηνύματα σας!

CallWave Send SMS

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Epitelous kai ena site pou stelneis se olo to kosmo SMS xwris na sou spaei ta neura. Polu kalo!

vagelas είπε...

reee ti skata egine den douleuei!! aqlla kai pali apoklietai na estelne dwrean sms! ton arithmo tou kinitou gt ton zitage????? asto kalutera!