Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Δωρεάν το αυθεντικό (gold) Command & Conquer από την ΕΑ!

Με αφορμή την συμπλήρωση 12 χρόνων από την κυκλοφορία του 1ου Command & Conquer (στις 31 Αυγούστου 2007) η Εlectronic Αrts (EA) προχωρά σε σειρά εορταστικών/ προωθητικών ενεργειών θέλοντας να ευχαριστήσει την κοινότητα των παικτών αυτού που η ίδια χαρακτηρίζει ως "legendary franchise".

Στα πλαίσια των παραπάνω προωθητικών ενεργειών η ΕΑ προσφέρει απολύτως δωρεάν προς download (για ολόκληρο τον Σεπτέμβριο) το 1ο (gold) παιχνίδι της σειράς, ώστε να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι πως ξεκίνησαν όλα.

Σημειώστε ότι:
  1. το παιχνίδι δεν είναι συμβατό με τα Windows Vista, ενώ στα Windows XP εκτελείται σε compatability mode. Οι χρήστες με λειτουργικό σύστημα Windows XP θα πρέπει να ακολουθήσετε με απόλυτη ακρίβεια τις οδηγίες εγκατάστασης της ΕΑ, διαφορετικά θα προκαλέσετε προβλήματα στον Η/Υ σας.

  2. η ταχύτητα του download είναι τις περισσότερες ώρες ιδιαίτερα χαμηλή (30-50ΚΒ/s), καθώς ο server της ΕΑ "αγκομαχά" να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες χρήστες που κατεβάζουν ταυτόχρονα το παιχνίδι.

  3. δεν θα πρέπει να περιμένετε ούτε στο ελάχιστο τα γραφικά του τελευταίου Command & Conquer (Command & Conquer 3: Tiberium Wars) ούτε multiplayer mode. Μην ξεχνάτε ότι το 1ο Command & Conquer κυκλοφόρησε το 1995...

Τέλος, εκτός αυτής της φανταστικής συλλεκτικής προσφοράς η ΕΑ προτρέπει τους φίλους του Command & Conquer να επισκέπτονται την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού ολόκληρο τον Σεπτέμβριο, υποσχόμενη πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Links: Κατεβάστε το 1o Command & Conquer!

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.


Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: