Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Sharpmail - στείλτε ανώνυμα, ψεύτικα e-mails!


Για όσα είναι δύσκολο να ειπωθούν κατά πρόσωπο χρησιμοποιήστε την Sharpmail, μία από τις πολλές online υπηρεσίες αποστολής ψεύτικων/ ανώνυμων e-mails (η Sharpmail επιπλέον επιτρέπει και την αποστολή ανώνυμων SMS).

Αφού εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία και γράψετε το μήνυμα σας, ως όνομα του απόστολέα και ως διεύθυνση e-mail του αποστολέα μπορείτε να συμπληρώσετε ότι εσείς επιθυμείτε. Επιπλέον επιλέγετε εάν θέλετε να λαμβάνετε απαντήσεις (replies) στο συγκεκριμένο e-mail ή όχι.

Οι υπηρεσίες αυτού του είδους παρέχονται κυρίως για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Φυσικά μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε όποια άλλη περίσταση κρίνετε σκόπιμο αλλά σε καμμία περίπτωση μην κάνετε κατάχρηση τους (π.χ. για αποστολή spam μηνυμάτων, ανώνυμων απειλών κλπ), καθώς στο πιό ευνοϊκό για εσάς σενάριο θα υπάρξει διαγραφή του λογαριασμού σας ενώ σε σοβαρές καταστάσεις τα στοιχεία σας θα προωθηθούν στις διωκτικές αρχές.

Εξάλλου, για να αποτρέψει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, η Sharpmail προσθέτει στα εξερχόμενα e-mails των δωρεάν χρηστών της ένα μήνυμα που ουσιαστικά αποκαλύπτει το ...ψευδές του πράγματος. Αν γίνετε συνδρομητής έναντι χαμηλού μηνιαίου ή ετήσιου τιμήματος το μήνυμα αυτό αφαιρείται.

Τέλος, εάν σας λείπει η έμπνευση για κάποιο καλό ψεύτικο μήνυμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα έτοιμα μηνύματα (presets e-mails - αυτή την στιγμή υπάρχουν περίπου 30 presets).

Links: Sharpmail

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.


Copyright © 2007 TechInGreek

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
konfou είπε...

Ένα καλό είναι και το FakeMailer.Info [http://fakemailer.info/].

Η παραπάνω υπηρεσία να πω πως δεν χρειάζεται register, ωστόσο δεν προσφέρει δυνατότητες μοροφοποίησης.