Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Wotartist.com - παράθυρο στην τέχνη!

Το wotartist.com είναι σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του ένα μη κερδοσκοπικό directory με αποκλειστικό σκοπό την προβολή των καλύτερων από όσους καλλιτέχνες εκθέτουν την δουλειά τους στο διαδίκτυο. Το site δέχεται αιτήσεις προβολής από ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες, τους οποίους βοηθά και στην κατασκευή της ιστοσελίδας τους (εφόσον φυσικά δεν διαθέτουν ήδη κάποια).

Οι ιστοσελίδες τέχνης είναι καταρχήν ταξινομημένες ανά περιοχές ή ηπείρους (Αμερική, Αγγλία, Ευρώπη*, Αυστραλία, Ασία και Μέση Ανατολή, Αφρική). Εσείς διαλέξτε την περιοχή/ ήπειρο που σας ενδιαφέρει, ώστε να παρουσιαστούν όλες οι διαθέσιμες ιστοσελίδες καλλιτεχνών αυτής της περιοχής/ ηπείρου.

*Στους ευρωπαίους καλλιτέχνες περιλαμβάνονται και δύο Έλληνες, ο Απόστολος (Συμβολισμός) και ο Βαγγέλης Φίτσιος (Σουρεαλισμός).

Στην συνέχεια έχετε την δυνατότητα να φιλτράρετε τα αποτελέσματα από τις αναπτυσσόμενες λίστες (δεξιά στην κορυφή της σελίδας) ανά είδος τέχνης/ τεχνοτροπίας (Genres) ή ανά καλλιτέχνη (Artists).

Για να δείτε σε προεπισκόπηση ένα δείγμα της δουλειάς κάποιου καλλιτέχνη αφήστε το mouse σας πάνω από το όνομα της σελίδας του. Αν αυτό που είδατε σας άρεσε κάντε click, ώστε να μεταφερθείτε στην σελίδα του και να μάθετε περισσότερα για το έργο του, τις εκθέσεις στις οποίες θα συμμετάσχει, βιογραφικά στοιχεία κλπ.

Τέλος, το wotartist.com έχει λάβει πληθώρα διακρίσεων. Η τελευταία προέρχεται από το περιοδικό Times, το οποίο το συμπεριέλαβε στα 50 καλύτερα websites για το 2007.

Links: wotartist.com

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.


Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: