Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

kbAlertz.com - τάξη στο ...χάος της microsoft knowledge base!

Η Microsoft διαθέτει μία από τις πιό αναλυτικές και εκτεταμμένες γνωσιακές βάσεις, στην οποία οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν απαντήσεις σε απορίες τους γύρω από την χρήση των προϊόντων της εταιρείας ή λύσεις σε τυχόν προβλήματα τους.

Όμως η πληθώρα των προϊόντων που διαθέτει η Microsoft, o μεγάλος αριθμός των άρθρων στην γνωσιακή της βάση και η προβληματική δυνατότητα αναζήτησης στην πράξη καθιστούν δύσκολη την εύρεση πληροφοριών από τους τελικούς χρήστες.

Την παραπάνω κατάσταση προσπαθεί να βελτιώσει το kbAlertz.com, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης μέσω e-mail για τα νέα άρθρα στην γνωσιακή βάση της Microsoft. Εννοείται ότι κατά την εγγραφή σας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τα προϊόντα της Microsoft για τα οποία επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Επιπλέον το kbAlertz.com διατηρεί μία πάντοτε ενημερωμένη βάση δεδομένων με όλα τα άρθρα της γνωσιακής βάσης της Microsoft, στην οποία η αναζήτηση προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα από την αντίστοιχη της Microsoft (μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αναζητήσεις σας από την κεντρική σελίδα του kbAlertz.com).

Τέλος, εάν κάνετε login στην υπηρεσία θα προβάλλονται και οι 5 τελευταίες αναζητήσεις σας.

Links: kbAlertz.com

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: