Κυριακή 24 Ιουνίου 2007

10 + 1 σελίδες και blogs προσωπικής βελτίωσης - Ζήστε στο Max κάθε μέρα!

Η προσωπική βελτίωση όλων μας δεν ολοκληρώνεται με την έξοδο/ αποφοίτηση μας από το σχολείο ή το πανεπιστήμιο, αντίθετα είναι μία διαδικασία διαρκής. Μάλιστα η μονοδιάστατη δομή του σημερινού εκπαιδευτικού συστήματος δεν ευνοεί την ανάπτυξη πολλών δεξιοτήτων, ιδιαίτερα σημαντικών για την μελλοντική ζωή του ατόμου. Το κενό συμπληρώνουν οι ειδικοί.

Στις 10 + 1 προσεκτικά επιλεγμένες σελίδες/ blogs που παρουσιάζουμε σήμερα θα βρείτε υπεύθυνες συμβουλές για ζητήματα/ προβλήματα που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σας, από την καριέρα σας (παραγωγικότητα, δημιουργικότητα, αντιμετώπιση αναβλητικότητας, διαχείριση χρόνου), την σωστή διαχείριση των χρημάτων σας, την διατροφή σας και την αντιμετώπιση διάφορων ψυχικών καταστάσεων (π.χ. άγχος, κατάθλιψη) ως τα απλά θέματα της καθημερινότητας, σαν την καθαριότητα, την οργάνωση και διακόσμηση του σπιτιού σας και γενικώς τρόπους για να περνάτε καλύτερα.

Οι συγγραφείς των σελίδων/ blogs είναι ιδαίτερα έμπειροι στον τομέα τους, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να τους εμπιστέυεστε.

Η λίστα
  1. Lifehacker
  2. Lifehack.org
  3. 43 Folders
  4. Steve Pavlina's Personal Development Blog
  5. Personal Development with Ririan Project
  6. Christine Kane's Blog - Be Creative. Be Conscious. Be Courageous.
  7. Dumb Little Man
  8. Essential Skills for an Excellent Career
  9. Personal Development For A Greater Life
  10. Personal Development with The Positivity Blog

Bonus: Productivity Search Engine (μηχανή αναζήτησης σε blogs προσωπικής βελτίωσης!)

Μας ξέφυγε κάτι καλό; Αφήστε τα σχόλια σας.

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: