Τρίτη 12 Ιουνίου 2007

GiveawayoftheDay.com - Δωρεάν εμπορικά προγράμματα και παιχνίδια κάθε μέρα!

Απο τα στατιστικά χρήσης του TechInGreek παρατηρώ ότι δεν κάνετε συχνά click στα widgets "Το δωρεάν πρόγραμμα της ημέρας" και "Το δωρεάν παιχνίδι της ημέρας" που βρίσκονται στην sidebar, αν και θα έπρεπε.

Τα δύο αυτά widgets προέρχονται από την σελίδα givewayoftheday.com, η οποία προσφέρει καθημερινά ένα εμπορικό πρόγραμμα και ένα εμπορικό παιχνίδι απολύτως δωρεάν!

Χαρακτηριστικά - προϋποθέσεις:
  1. H giveaway προσφέρει πάντοτε την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής και του παιχνιδιού. Επιπλέον λειτουργούν όλες οι δυνατότητες.

  2. Θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή/ το παιχνίδι της ημέρας εντός 24 ωρών (στην σελίδα αναφέρει πόσος χρόνος απομένει για την λήξη της κάθε προσφοράς).

  3. Σε περίπτωση απεγκατάστασης της εφαρμογής/ του παιχνιδιού ή έπειτα από format, η άδεια χρήσης του giveaway δεν ισχύει (αν προχωρήσετε σε νέα εγκατάσταση, θα εγκατασταθεί η δοκιμαστική έκδοση).
Τέλος, όσοι προσθέσετε αυτά τα δύο widgets στην σελίδα ή το blog σας μπορείτε να γίνετε partners του giveaway: οι επισκέπτες του giveaway που προέρχονται από την σελίδα ή το blog σας θα βλέπουν το λογότυπο σας και κάποιες πρόσθετες πληροφορίες που επιθυμείτε εσείς.

Links:
  1. To δωρεάν πρόγραμμα της ημέρας
  2. To δωρεάν παιχνίδι της ημέρας
Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: