Τρίτη 26 Ιουνίου 2007

Online Karaoke - Αφήστε το άστρο σας να λάμψει!

Ξυπνήστε τον τραγουδιστή που κρύβετε μέσα σας με το kSolo και το SignShot, δύο υπηρεσίες online karaoke. Οι βασικές αρχές λειτουργίας των δύο υπηρεσιών είναι κοινές: εντοπίζετε το τραγούδι που σας ενδιαφέρει ανάμεσα στα χιλιάδες διαθέσιμα (όλα στην αγγλική γλώσσα, χωρισμένα με βάση το είδος τους), ακούτε ένα δείγμα του (είτε την ορχηστρική έκδοση είτε την vocal ερμηνευμένη από επαγγελματία τραγουδιστή/τρια) και στην συνέχεια εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να το τραγουδήσετε και εσείς.

Τις ηχογραφήσεις σας δεν επιτρέπεται να τις κατεβάσετε, έχετε όμως την δυνατότητα να προσκαλέσετε μέσω e-mail φίλους και θαυμαστές σας για να τις ακούσουν.

Αν πάλι η φωνή σας δεν είναι το δυνατό σας σημείο, αρκεστείτε στην ακρόαση των ηχογραφήσεων των υπόλοιπων μελών (μερικές από αυτές είναι πολύ καλές), αν σας αρέσουν ψηφίστε τις και γράψτε την κριτική σας, θετική ή αρνητική.

Κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που δίνουν το προβάδισμα στο SignShot:

  1. λειτουργεί σωστά και με τον Firefox και με τον Safari
  2. η χρήση του είναι απολύτως δωρεάν. Και το kSolo προσφέρει στα μέλη του έναν βασικό δωρεάν λογαριασμό, ο οποίος όμως επιτρέπει την ηχογράφηση μόνο 10 τραγουδιών
  3. οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την web camera τους για να καταγράψουν και εικόνα εκτός από ήχο
  4. συχνά διοργανώνονται διαγωνισμοί με πρωτοβουλία είτε των χρηστών είτε των ιδιοκτητών του SignShot. Κάποιοι από τους διαγωνισμούς προσφέρουν πλούσια δώρα!
Links:
  1. kSolo
  2. SingShot

Όσοι τολμηροί παρακαλούμε να μας στείλετε το link με το άσμα σας :)

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: