Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

The Rasterbator - Δημιουργήστε εύκολα το δικό σας poster!

Δημιουργήσετε με λίγα clicks τα δικά σας posters (οποιουδήποτε μεγέθους) χρησιμοποιώντας το Rasterbator:
  1. Αρχικά επιλέγετε την εικόνα που θέλετε να μετατρέψετε σε poster. Η εικόνα μπορεί να βρίσκεται στον Η/Υ σας ή στο διαδίκτυο.
  1. Στην επόμενη οθόνη επιλέγετε τον τύπο χαρτιού του εκτυπωτή σας (κατά πάσα πιθανότητα Α4), καθώς και την κατεύθυνση εκτυπωσης του poster σας, οριζόντια ή κάθετη (portrait ή landscape mode).

  2. Στην ίδια οθόνη, αν δεν θέλετε να μετατρέψετε ολόκληρη την εικόνα/ φωτογραφία σε poster, μπορείτε να αφαιρέσετε το τμήμα που δεν σας ενδιαφέρει μέσω της λειτουργίας Crop. (Πάντοτε στην ίδια οθόνη) μέσω της λειτουργίας Size μπορείτε να επιλέξετε και σε πόσες σελίδες θέλετε να εκτυπωθεί το poster σας (=το μέγεθος του).


  3. Τέλος, στην 3η και τελευταία οθόνη επιλέγετε εάν το poster σας θα είναι ασπρόμαυρο, μονόχρωμο ή έγχρωμο (όπως η αρχική εικόνα σας).

  4. Κάντε click στο "Rasterbate!" και περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα.
Aυτό ήταν! Το poster σας θα "κατέβει" σε format PDF. Αν το τελικό αποτέλεσμα σας ικανοποιεί, τότε μπορείτε να το εκτυπώσετε. Διαφορετικά μπορείτε να ξαναδοκιμάσετε.

Το Rasterbator υπάρχει και ως εφαρμογή (μέγεθος αρχείου μόλις 200kb) και ως online υπηρεσία. Η online υπηρεσία δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες μεγαλύτερες από 1ΜΒ.

Όσοι το επιχειρήσετε στείλτε μας τις φωτογραφίες του poster σας για να θαυμάσουμε τις δημιουργίες σας.

Links: The Rasterbator

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: