Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007

Keyfiler.com - Αποθηκεύστε με ασφάλεια τις άδειες χρήσεις των εφαρμογών σας

Το Keyfiler σας επιτρέπει να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε online τα στοιχεία των αδειών χρήσης όσων εφαρμογών έχετε αγοράσει.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν και προστατεύει όσους αποκτάτε νόμιμα το λογισμικό που χρησιμοποιείτε (φαινόμενο όχι συχνό στην Ελλάδα για να είμαστε ειλικρινείς) από την απώλεια των licenses εξαιτίας απρόοπτων περιστατικών (π.χ καταστροφή των δεδομένων σας λόγω βλάβης του σκληρού δίσκου ή λόγω ιού). Επιπλέον αποκτάτε πρόσβαση στις άδειες χρήσης σας από ολόκληρο τον κόσμο.

(για να αποδώσουμε την σωστή διάσταση των πραγμάτων πάντως, οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν στους πελάτες τους την δυνατότητα δωρεάν ανάκτησης των χαμένων αδειών χρήσης τους).

Τέλος, στο Keyfiler εκτός από τις άδειες χρήσης μπορείτε να καταχωρήσετε και τα στοιχεία πρόσβασης (username-password) των ιστοσελίδων που επισκέπτεσθε, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε και reports με όλες τις καταχωρήσεις σας και να τα αποθηκεύσετε ως αρχείο excel.

Links: Keyfiler

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: