Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007

InDigital: Your life in Gear!

Gadgets και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας μας κατακλύζουν καθημερινά από παντού. Όμως αποδίδουν όπως υπόσχονται; Αξίζει να τα αγοράσετε; Βρείτε τις απαντήσεις στο InDigital.

To InDigital ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2006 και μέχρι σήμερα μετρά μόνο 18 επεισόδια διάρκειας 20 περίπου λεπτών έκαστο (το τελευταίο διάστημα νέα επεισόδια παράγονται σχεδόν κάθε 2 εβδομάδες). Σε κάθε επεισόδιο οι παρουσιαστές Jessica, Will και Hann παρουσιάζουν από ένα video σχετικό με κάποιο τεχνολογικό προϊόν ή υπηρεσία. Έπειτα ακολουθεί σύντομη συζήτηση τους επί του θέματος.

Πίσω από το show βρίσκεται η Revision3, εταιρία παραγωγής και των Textra και Diggnation που σας έχουμε παρουσιάσει ήδη. Άλλη μία ομοιότητα με Videocasts που σας έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν είναι ότι και οι 3 παρουσιαστές προέρχονται από την παλαιά TechTV.

Σε γενικές γραμμές δεν το συγκαταλέγω στα αγαπημένα μου Videocasts. Τα επεισόδια δεν χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο νεύρο ενώ και η ατμόσφαιρα μεταξύ των παρουσιαστών μοιάζει ψυχρή, παρότι τόσο η Jessica όσο και ο Will διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και ως τηλεπαρουσιαστές και ηθοποιοί.


Από την άλλη πλευρά, στα θετικά διακρίνονται η γνώση των παρουσιαστών για το αντικείμενο που πραγματεύονται καθώς και τα έγκυρα reviews.

Αν ασχολείστε με gadgets και σας αρέσουν οι αξιόπιστες αναλύσεις αξίζει να δώσετε στο InDigital λίγο από τον χρόνο σας.

Links: InDigital
Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: