Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007

Αποκτήστε δωρεάν και νόμιμα το Divx Pro 6 bundle!

Η DivX Inc προσφέρει για σύντομο χρονικό διάστημα (δεν αναφέρουν με ακρίβεια) απολύτως δωρεάν το Divx Pro 6 bundle για χρήστες Windows και Mac! Σε σύγκριση με την δωρεάν έκδοση, η professional έκδοση προσφέρει επιπλέον:

  1. την πλήρη έκδοση του DivX Converter για να μετατρέψετε οποιοδήποτε (μη προστατευμένο) video σε format DivX υψηλής ποιότητας και συμπίεσης,

  2. την έκδοση Pro του DivX Codec. Η έκδοση pro προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, υποστήριξη για επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων και σε συνεργασία με τον DivX Converter ή άλλη εφαρμογή encoding επιτρέπει την δημιουργία DivX videos με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Σημείωση: η προσφορά δεν αναφέρεται στην αρχική σελίδα του DivX.com. Θα την βρείτε μόνο στις διεύθυνσεις που αναφέρονται στα links. Σημειώστε επίσης ότι το Divx Pro 6 bundle προς το παρόν δεν είναι συμβατό με τα Windows Vista.

Links:

  1. Δωρεάν DivX Pro 6 bundle για χρήστες Windows
  2. Δωρεάν DivX Pro 6 bundle για χρήστες Mac
  3. Οι διαφορές μεταξύ της δωρεάν και της έκδοσης Pro

Edit: όσοι τυχεροί προλάβατε. Η προσφορά έληξε περίπου στις 09:00 π.μ.

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

2 σχόλια:

konstantinos chouvardas είπε...

Εγω δεν βλέπω πουθενά να είναι δωρεαν ζητάει 19.99€

jtsoukaris είπε...

Κώστα,

δυστυχώς δεν πρόλαβες. Η προσφορά έληξε το πρωϊ :(