Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007

Plaxo.com - Δωρεάν συγχρονισμός επαφών και ημερολογίων

Εάν διατηρείτε τις επαφές και τα ημερολόγια σας σε πολλές εφαρμογές και online υπηρεσίες ή σε πολλούς Η/Υ το Plaxo θα σας λύσει τα χέρια.

Η βασική υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν και μπορεί να συγχρονίσει αυτόματα τα δεδομένα των επαφών και ημερολογίων σας με τους λογαριασμούς σας:

  1. στις κυριότερες εφαρμογές PIM (Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Thunderbird και MAC OSX)

  2. στις δημοφιλέστερες οnline υπηρεσίες (Yahoo!Mail, GMail, MSN/Windows Live, AOL/AIM).
Στην συνέχεια έχετε πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα σας απο οποιονδήποτε Η/Υ μέσω της σελίδας του Plaxo. Και εάν κάνετε εκεί κάποια αλλαγή, τότε για την αλλαγή αυτή ενημερώνονται αυτόματα όλες οι εφαρμογές ή/ και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε!

Θέλετε επιπλέον δυνατότητες; Το Plaxo Premium σας δίνει πρόσβαση και από το κινητό σας τηλέφωνο, αφαιρεί αυτόματα τις διπλές εγγραφές, λαμβάνει online backup των δεδομένων σας και στέλνει αυτόματα ecards στις επαφές σας. Ωστόσο το κόστος του είναι μάλλον υπερβολικό (50$/ χρόνο).

Links:
  1. Plaxo
  2. Δείτε ένα video επίδειξης

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: