Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

PollDaddy - δημιουργία δημοσκοπήσεων για το blog σας χωρίς γνώσεις HTML!

Με το PollDaddy μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα τις δικές σας δημοσκοπήσεις (polls), χωρίς να "γράψετε" καθόλου κώδικα. Τις δημοσκοπήσεις σας μπορείτε να τις δημοσιεύσετε στο blog σας, την σελίδα σας ή οπουδήποτε αλλού στο διαδίκτυο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε HTML ή Flash. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε links για τις δημοσκοπήσεις σας στο e-mail σας.

Τις δημοσκοπήσεις σας μπορείτε να τις μορφοποιήσετε πλήρως με την χρήση έτοιμων ή δικών σας themes, color schemes, and logos.

Επιπλέον, το PollDaddy δεν πρόκειται να προβάλλει καμμία διαφήμιση, ούτε να να οδηγήσει τους επισκέπτες σε κάποια άλλη σελίδα.

Τέλος, σας προτρέπουμε ιδιαίτερα να δημιουργήσετε το δικό σας widget, καθώς έτσι κάθε νέα δημοσκόπηση που θα δημιουργείτε μέσω του PollDaddy θα δημοσιεύεται αυτόματα στην σελίδα/blog σας!

Links:
  1. PollDaddy
  2. Πάρτε μία γεύση: Δημόσια Polls από το PollDaddy
Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: