Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

Contactify - εύκολη και δωρεάν δημιουργία φόρμας επικοινωνίας

Το Contactify σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα και δωρεάν μία ή περισσότερες φόρμες επικοινωνίας. Στην σελίδα της υπηρεσίας αρκεί να δηλώσετε μία έγκυρη διεύθυνση e-mail και θα λάβετε το url για την προσωπική σας φόρμα (το button Επικοινωνία στην sidebar σας οδηγεί σε μία τέτοια φόρμα).

Αυτό το url μπορείτε να το ανακοινώνετε όπου χρειάζεται αντί του e-mail σας (π.χ. σε fora, στην σελίδα ή το blogs σας κλπ). Όσα μηνύματα σας στέλνουν μέσω της φόρμας θα τα λαμβάνετε στο e-mail σας.

Τα urls έχουν την μορφή http://www.contactify.com/username. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα usernames αποδίδονται αυτόματα από την υπηρεσία χωρίς δικαίωμα επιλογής από τον χρήστη. Το δικό μου username για παράδειγμα είναι ffdcd (. . .). Aντίστοιχα ή διεύθυνση για την φόρμα μου είναι η http://www.contactify.com/ffdcd.

Πάντως όσοι έχετε το δικό σας blog ή σελίδα μπορείτε μέσω του widget που προσφέρει η Contactify να ενσωματώσετε απευθείας την φόρμα, ώστε οι επισκέπτες σας να μην χρειάζεται να επισκεφθούν κάποια διεύθυνση.

Links: Contactify

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: