Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Ποιοτικά Δωρεάν Προϊόντα και Υπηρεσίες από την AOL

Τον τελευταίο χρόνο η AOL, έπειτα από μία σημαντική στροφή στις δραστηριότητες της, προσφέρει πολλά δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες, όχι μόνο στους πελάτες της αλλά σε όλους τους χρήστες των Η/Υ και του διαδικτύου.

Στο θέμα αυτό σας παρουσιάζουμε τις δύο πιο αξιόλογες προσφορές της AOL, το Αctive Virus Shield και το AOL Radio.

Αctive Virus Shield:

το Αctive Virus Shield είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανίχνευσης και αντιμετώπισης ιών (στα ελληνικά antivirus), βασισμένο στο Kaspersky 6, από τα πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα antivirus σήμερα. Αν και δεν διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της επί πληρωμεί έκδοσης αποτελεί μία από τις καλύτερες δωρεάν λύσεις και συγκρίνεται ευθέως με τα AVG και AVAST. Επιπλέον η επίπτωση στις επιδόσεις του Η/Υ από την λειτουργία του Αctive Virus Shield δεν είναι αισθητή στον χρήστη.

AOL Radio:

Yπάρχουν χιλιάδες online ραδιοφωνικοί σταθμοί, αλλά οι σταθμοί του AOL Radio συγκαταλέγονται στους καλύτερους. Ανάμεσα στους εκατοντάδες σταθμούς για όλα τα γούστα ξεχωρίζουν οι 20 σταθμοί του ΧΜ Satelite Radio (το XM είναι ένας από τους δύο παρόχους ψηφιακού δορυφορικού ραδιοφώνου στις ΗΠΑ), στους οποίους προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση. Οι σταθμοί του ΧΜ μεταδίδουν εξαιρετική μουσική χωρίς διακοπές για διαφημίσεις. Αν εγγραφείτε δωρεάν στην AOL θα έχετε καλύτερη ποιότητα ήχου και την δυνατότητα να ορίσετε μέχρι και 5 σταθμούς του AOL Radio ως presets για εύκολη πρόσβαση.

Links:
  1. Active Virus Shield
  2. Πλήρες review του Active Virus Shield στο CNET.com
  3. Δείτε πόσο αποτελεσματικό είναι το Kaspersky
  4. AOL Radio
Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreeκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: