Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

Δωρεάν το Bejeweled Deluxe από την PopCap Games!

Η PopCap Games με αφορμή την χθεσινή ημέρα της μητέρας προσφέρει απολύτως δωρεάν το 1ο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η εταιρεία, το πολύ γνωστό Bejeweled Deluxe (κόστος παιχνιδιού 14,95$).

Για όσους δεν γνωρίζετε το Bejeweled Deluxe, από την σελίδα του παιχνιδιού κάντε click στο Play Free Online! για να παίξετε δωρεάν online και να δείτε αν σας ενδιαφέρει.

Όσοι ενδιαφέρεστε να κατεβάσετε δωρεάν την πλήρη έκδοση θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
  1. Επισκεφθείτε την σελίδα του παιχνιδιού.
  2. Κάντε click στο Buy Now!
  3. Στην επόμενη οθόνη συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κάντε click στο "Have a coupon code or gift certificate? Click here to redeem" και μόνο στο πεδίο Coupon code εισάγετε τον κωδικό FREE4MOMS. Έπειτα κάντε click στο Continue.
  4. Θα δείτε την παραγγελία σας (δηλαδή το Bejeweled Deluxe) με κόστος 0€. Κάντε click στο Place Order.
  5. Στην επόμενη σελίδα θα δείτε το Download Link για το παιχνίδι. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το παιχνίδι χωρίς να κλείσετε αυτή την σελίδα.
  6. Με την πρώτη εκκίνηση του παιχνιδιού θα ξεκινήσει αυτόματα η διαδικασία ενεργοποίησης του παιχνιδιού. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε λίγα δευτερόλεπτα.
  7. Τέλος θα ανοίξει και μία σελίδα στον browser σας με έναν δωρεάν κωδικό για την πλήρη έκδοση. Αυτόν τον κωδικό θα τον χρησιμοποιήσετε αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε μελλοντικά το παιχνίδι (ο κωδικός επιτρέπει 5 επιπλέον δωρεάν ενεργοποιήσεις).

Καλή διασκέδαση!

Links: PopCap Games

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreeκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: