Κυριακή 13 Μαΐου 2007

DL.TV - by tech fans for tech fans!

Το DL.TV είναι το 2ο videocast που σας παρουσιάζουμε από το TechInGreek. Ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2005, έχει συμπληρώσει αισίως 164 επεισόδια και αποτελεί το πιο επιτυχημένο από τα πολλά Podcasts/Videocasts της Ziff Davis Media Inc (εκδότρια εταιρεία της αμερικανικής έκδοσης του PC Magazine) με φανατικούς θεατές σε 124 χώρες.

Το moto της εκπομπής είναι το "by tech fans for tech fans". Νέα επεισόδια μεταδίδονται ζωντανά κάθε Τρίτη και Πέμπτη από το IPTV studio της Ziff Davis Media Ιnc. στο San Francisco. Επιπλέον όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα προς download σε πολλά διαθέσιμα formats [(H.264, iPod/PSP, Windows Media, DivX και MP3 (Audio Only)].

Η θεματολογία του DL.TV περιλαμβάνει τα τελευταία τεχνολογικά νέα, reviews high tech εξοπλισμού, απαντήσεις στις ερωτήσεις των θεατών και κάλυψη των μεγάλων τεχνολογικών events (DigitalLife, SEMA, CES μεταξύ άλλων).

Οι παρουσιαστές της εκπομπής είναι ο Patrick Norton και ο Robert Heron, βετεράνοι συντάκτες του αμερικανικού PC Magazine και παρουσιαστές της πάλαιας TechTV. Οι κεντρικοί παρουσιαστές και οι πολλοί καλεσμένοι τους καταφέρνουν σε κάθε επεισόδιο να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, όπου κυριαρχεί το humor. Aν και εξειδικευμένου περιεχομένου η εκπομπή δεν γίνεται ποτέ βαρετή.

Τέλος, το DL.TV συμπληρώνεται από μία πολύ καλή σελίδα, η οποία περιλαμβάνει και forum.

Links:

DL.TV.com
Δείτε τα επεισόδια της τελευταίας CES (Φοβερά Gadgets!): 1η ημέρα, 2η ημέρα, 3η ημέρα

Νομική Σημείωση:
τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreeκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: