Κυριακή 13 Μαΐου 2007

Ετήσια Engadget Awards - Τα καλύτερα gadgets του 2006!

Αν και έχουμε φτάσει σχεδόν στα μισά του 2007, το Engadget ανακοίνωσε τους νικητές των ετήσιων βραβείων του για τα καλύτερα gadgets και consumer electronics του 2006.

Σε κάθεμια από τις 23 κατηγορίες απομεμήθηκαν 2 βραβεία, ένα της κριτικής επιτροπής (=οι συντάκτες του Engadget) και ένα των επισκεπτών του site.

Από τους νικητές ξεχωρίσαμε:

  1. καλύτερο gadget της χρονιάς και (φυσικά) καλύτερη κονσόλα της χρονιάς τόσο για την κριτική επιτροπή όσο και για τους επισκέπτες του Engadget ήταν το Nintendo Wii,
  2. ομοφωνία κριτικής επιτροπής και επισκεπτών και για το καλύτερο κινητό της χρονιάς, το Sony Ericsson K800i. Οι επισκέπτες επιπλέον επέλεξαν ως πιο αναμενόμενο gadget για το 2007 το Apple iPhone,
  3. καλύτερη GPS συσκευή αναδείχθηκε (πάλι ομόφωνα) το TomTom GO 910,
  4. τέλος, καταστροφή για το Microsoft Zune. Οι επισκέπτες του site το επέλεξαν ως το χειρότερο gadget για το 2006. Η κριτική επιτροπή πάλι επέλεξε τις εκρηκτικές (κυριολεκτικά) μπαταρίες για notebook της Sony.

Links: Engadget Awards 2006 - Οι νικητές

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreeκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: