Τετάρτη 9 Μαΐου 2007

Οι νέες διαφημίσεις της Apple για τους Mac

Η πετυχημένη συνταγή επαναλαμβάνεται. Και πάλι πρωταγωνιστές είναι ο κύριος PC και ο κύριος Mac.


Στο "Choose a Vista" ο κύριος PC επιστρατεύει την βοήθεια του ...τροχού της τύχης, ώστε να μπορέσει να επιλέξει την έκδοση των Vista που του ταιριάζει.

Το "Party is Over" καρφώνει τα parties που οργάνωσε η Microsoft σε ολόκληρο τον κόσμο για την κυκλοφορία των Vista. Το πολυαναμενόμενο λειτουργικό είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε υπολογιστική ισχύ, πολλά περιφερειακά δεν λειτουργούν σωστά και το party τελειώνει νωρίς.

Τέλος, το "Genius" μας γνωρίζει με τους experts στα Applestores, έτοιμους να δώσουν απαντήσεις και λύσεις σε κάθε ανάγκη των καταναλωτών. Ελπίζουμε να τους συναντήσουμε σύντομα και στην Ελλάδα, έπειτα από την επικείμενη διαδοχή της Rainbow. Τελευταίος υποψήφιος "διάδοχος" της (αμήν και πότε) ως αντιπρόσωπος της Apple στην Ελλάδα φαίνεται να είναι η εταιρεία Πουλιάδης και Συνεργάτες A.E.B.E.

Links:
  1. Πιό πολλές Mac διαφημίσεις: Apple - Get a Mac - Watch The TV Ads
  2. Και λίγη προπαγάνδα: We Want Apple Greece

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreeκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: