Πέμπτη 3 Μαΐου 2007

Συνεργαστείτε online με το Imagination Cubed

To Imagination Cubed είναι ένας ηλεκτρονικός πίνακας από την General Electric, σχεδιασμένος να επιτρέπει την ταυτόχρονη online εργασία με τους συνεργάτες σας. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, ενώ δεν απαιτείται ούτε εγγραφή. Επισκέπτεσθε την σελίδα και ξεκινάτε αμέσως να σχεδιάζετε.

Μπορείτε να καλέσετε κάποιον να εργαστεί στον πίνακα σας είτε μέσω instant messaging είτε μέσω e-mail. Έχετε την δυνατότητα να ζωγραφίσετε ελεύθερα (free hand), να εισάγετε γραμμές, γεωμετρικά σχήματα και σφραγίδες ή να πληκτρολογήσετε κείμενο.

Στην κορυφή της σελίδας φαίνεται πόσο ηλεκτρονικό μελάνι σας απομένει κάθε φορά, ενώ αφού ολοκληρώσετε το σχέδιο σας μπορείτε να το προωθήσετε μέσω e-mail όπου επιθυμείτε.

Είναι αντικειμενικά δύσκολο να σχεδιάσετε με το ποντίκι (τα πράγματα είναι καλύτερα εάν έχετε ένα tablet pc), ωστόσο και μόνο για το υπέροχο design του αξίζει να δείτε και να δοκιμάσετε τo Imagination Cubed.

Links: Imagination Cubed

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreeκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: