Τρίτη 1 Μαΐου 2007

Virustotal.com - 31 antivirus, όλα στην διάθεση σας!

Υποπτεύεστε κάποιο από τα αρχεία σας αλλά το antivirus που χρησιμοποιείτε δεν εντόπισε τίποτα; Αν θέλετε όχι απλώς μία δεύτερη γνώμη, αλλά 31 διαφορετικές γνώμες, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VirusTotal.

VirusTotal Start Page

Το VirusTotal είναι μία δωρεάν online υπηρεσία. Ανεβάζετε εκεί τα ύποπτα αρχεία (μεγέθους μέχρι 10MBs) με την χρήση του textbox στην κορυφή της σελίδας ή μέσω e-mail και αυτά ελέγχονται από πολλά διαφορετικά προϊόντα antivirus, μεταξύ των οποίο και τα πιο αξιόπιστα της αγοράς (Symantec, Kaspersky, McAfee, F-Secure, NOD32κλπ).

Τα αποτελέσματα της ανίχνευσης από κάθε προϊόν εμφανίζονται στην οθόνη σας σε πραγματικό χρόνο. Εννοείται ότι όλα τα προϊόντα antivirus είναι πάντοτε ενημερωμένα με τα τελευταία Virus Definitions.

Στην σελίδα μπορείτε να δείτε και αναλυτικά στατιστικά από τα αρχεία που ανιχνεύονται καθημερινά, όπως π.χ. τι ποσοστό των αρχείων που ελέγχονται είναι "μολυσμένα", ποιοι ιοί βρίσκονται σε έξαρση κ.λ.π.

VirusTotal Stats

Links: VirusTotal.com

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreeκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: