Κυριακή 20 Μαΐου 2007

Χιλιάδες δωρεάν e-books - 10 ιστοσελίδες!

Έπειτα από την ανταπόκριση στα Δωρεάν Audiobooks (ευχαριστούμε και το weekendgeeks.gr για την αναφορά του), παρουσιάζουμε σήμερα και 10 ιστοσελίδες με χιλιάδες δωρεάν e-books για όλα τα γούστα.

Τα e-books σχεδόν στο σύνολο τους είναι στην αγγλική γλώσσα.

10 ιστοσελίδες με δωρεάν e-books:
  1. Project Gutenberg: πασίγνωστη ιστοσελίδα, άρχισε πρώτη την συστηματική δωρεάν διανομή e-books και προσφάτως audiobooks. Θα βρείτε κυρίως έργα κλασικής λογοτεχνίας.
  2. FullBooks.com: χιλιάδες τίτλοι, ταξινομημένοι σε αλφαβητική σειρά.
  3. 2020ok.com: πάνω από 100.000 τίτλοι σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες.
  4. FreeComputerBooks.com: μόνο τεχνολογικοί τίτλοι, στην πλειοψηφία τους για developers.
  5. FreeTechBooks.com: πάλι μόνο τεχνολογικοί τίτλοι, πάλι κυρίως για developers.
  6. Realtime NeXus: ξανά τεχνολογικοί τίτλοι, λιγότεροι από τις δύο προηγούμενες σελίδες αλλά καλύτεροι.
  7. Wikibooks: ένα ακόμα εξαιρετικό project από τους δημιουργούς της Wikipedia. Εκεί θα βρείτε πολλά εγχειρίδια σε πολλές γλώσσες, τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε και εσείς. Επιπλέον μπορείτε να ξεκινήσετε να γράφετε και το δικό σας εγχειρίδιο.
  8. DailyLit: στo DailyLit διαλέτε το e-book που σας ενδιαφέρει και η σελίδα σας το αποστέλει προς ανάγνωση τμηματικά (με την συχνότητα που επιθυμείτε εσείς) μέσω e-mail ή μέσω RSS.
  9. World Public Library: 400.000 τίτλοι σε PDF ή MP3 (τα audiobooks). Θα χρειαστείτε πολλες ζωές για να τους διαβάσετε όλους.
  10. ManyBooks.net: για το τέλος μία σελίδα, η οποία διαθέτει τα e-books σε format κατάλληλο και για φορητές συσκευές (PDAs, iPods κλπ).
Καλή ανάγνωση!

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

3 σχόλια:

javapapo είπε...

σωστός!

jtsoukaris είπε...

:)

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια Ελληνικα e-books γιατι δεν εχει πουθενα;;;;;Βρισκω μεχρι σε γλωσσα m a o r i ????αλλα οχι Ελληνικα.Τι γινεται;