Δευτέρα 28 Μαΐου 2007

Dark Roasted Blend - Απίστευτες Συλλογές Φωτογραφιών

Αφορμή για την παρουσίαση του Dark Roasted Blend ήταν η δημοσίευση φωτογραφιών (σε δύο δόσεις) για την αρχιτεκτονική του Dubai. Δείτε (τα links στο τέλος της δημοσίευσης) πως αξιοποιούν εκεί τα αμύθητα κέρδη από το πετρέλαιο.

Το Dark Roasted Blend είναι ένα από τα καλύτερα blogs ανεξαρτήτως περιεχομένου. Αν και ξεκίνησε μόλις πριν από 7 μήνες έχει ξεπεράσει τα 8 εκατομύρια επισκέπτες!

Το περιεχόμενο του ανανεώνεται καθημερινά και αποτελείται από συλλογές φωτογραφιών κάθε είδους ("All Sorts of Weird and Wonderful Things" κατά τους δημιουργούς του). Επιπλέον, κάθε εβδομάδα δημοσιεύονται και περίπου 20 links με ενδιαφέροντα άρθρα από όλο το internet.

Λόγω της συχνής ανανέωσης του περιεχομένου είναι καλή ιδέα να εγγραφείτε μέσω e-mail ή μέσω RSS και να λαμβάνετε την συλλογή φωτογραφιών της ημέρας στο inbox σας ή στον RSS Reader σας.

Τέλος, ένα ακόμα blog με αντίστοιχο περιεχόμενο είναι και το Amazing Things.

Links:
  1. Dark Roasted Blend
  2. Burj Dubai: Now the Highest Building in the World
  3. Dubai's Architecture Update, Part 2
  4. Amazing Things

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: