Κυριακή 27 Μαΐου 2007

TeXtra Videocast – οι τελευταίες τεχνολογικές ειδήσεις με απλά λόγια

Κυριακή σήμερα, ημέρα την οποία έχω καθιερώσει για την παρουσίαση ενός τεχνολογικού Podcast/ Videocast. Σειρά έχει σήμερα η Natali Del Conte και το TeΧtra.

Το TeXtra δημοσιεύει αρκετά επεισόδια κάθε εβδομάδα σε μία διαρκή προσπάθεια άμεσης κάλυψης των τελευταίων τεχνολογικών ειδήσεων. Kάθε επεισόδιο διαρκεί περίπου 5 λεπτά, ενώ ο ρυθμός της παρουσίασης είναι γρήγορος και δεν κουράζει.

Οι ειδήσεις παρουσιάζονται με απλό και κατανοητό τρόπο και στην συνέχεια σχολιάζονται με στόχο να αναδειχθεί κάθε πρακτική διάσταση τους για τον μέσο, μη ειδικό με την τεχνολογία θεατή.

Η Natali (κάτοχος bachelor στην δημοσιογραφία και master στην κοινωνιολογία) αρθρογραφεί τακτικά στο αμερικανικό PC Magazine και στο AppScout. Πρόκειται για ιδιαίτερα έμπειρη συντάκτη με αρθρογραφία κατά το παρελθόν σε πολλά ακόμα γνωστά αμερικανικά περιοδικά και ιστοσελίδες, όχι απαραίτητα τεχνολογικού περιεχομένου (Variety, MarketWatch, TechCrunch κλπ).

Ως παρουσιάστρια είναι καλή, ωστόσο αναδεικνύεται πολύ περισσότερο με κάποιον συμπαρουσιαστή δίπλα της, όπως συμβαίνει με τις συμμετοχές της στο Cranky Geeks (review του οποίου να αναμένετε σύντομα).

Links:
  1. TeXtra
  2. Το blog της Natali
Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: