Πέμπτη 3 Μαΐου 2007

Ανακαλύψτε τις κρυμμένες εντολές στο Microsoft Office 2007

Αναβαθμίσατε πρόσφατα στην τελευταία έκδοση του Microsoft Office (Office 2007) και δυσκολεύεστε να εντοπίσετε που βρίσκονται ορισμένες από τις εντολές που χρησιμοποιούσατε συχνά; Δεν είστε οι μόνοι.

Η Microsoft θέλοντας να βοηθήσει όλους τους χρήστες της νέας έκδοσης να εξοικειωθούν γρηγορότερα με το Ribbon (το νέο εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας) δημιούργησε 4 interactive οδηγούς.

Εσείς κατεβάζετε το αρχείο για την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει (Word, Excel, Powerpoint και Outlook) και αφού το εκτελέσετε θα εμφανιστεί μπροστά σας το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής στο Office 2003. Στην συνέχεια επιλέγετε την εντολή που σας ενδιαφέρει και ο οδηγός θα σας ενημερώσει που βρίσκεται αυτή η εντολή στην έκδοση της εφαρμογής που περιλαμβάνεται στο Office 2007.

Για να κατεβάσετε τους οδηγούς αυτούς δεν χρειάζεται επιβεβαίωση γνησιότητας του Office 2007 (Genuine Office Validation).

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ribbon; Πιστεύετε ότι συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας σας; Αφήστε μας τα σχόλια σας.

Links:

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreeκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: