Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007

Blingo.com - Ψάξτε το Web και κερδίστε πλούσια δώρα!

Η δημοσίευση αυτή αφορά μόνο όσους μας διαβάζετε και κατοικείτε στις ΗΠΑ (είστε περισσότεροι από ότι ίσως νομίζετε). Οι υπόλοιποι απλώς . . .ζηλεύουμε.

Η μηχανή αναζήτησης Blingo βασίζεται στην Google για τα αποτελέσματα που επιστρέφει. Ο λόγος για να χρησιμοποιήσετε την Blingo και όχι απευθείας την Google είναι ότι με κάθε αναζήτηση σας έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια (και λιγότερο πλούσια) δώρα!

Μέχρι σήμερα έχουν μοιραστεί 47.465 δώρα συνολικής αξίας μεγαλύτερης από 1.000.000$. Πολλά νέα δώρα μοιράζονται κάθε ώρα, από εισιτήρια για τον κινηματογράφο μέχρι αυτοκίνητα. Όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε στην αρχική σελίδα, αυτή την περίοδο με κάθε αναζήτηση σας κερδίζετε συμμετοχή στην κλήρωση για το βραβείο των 10.000.000$. Οι λιγότερο τυχεροί μπορείτε να παρηγορηθείτε με μία τηλεόραση plasma 42'' ιντσών.

Θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες σας; Προσκαλέστε έναν φίλο σας. Αν αυτός κερδίσει κάποιο δώρο, το ίδιο δώρο κερδίζετε αυτόματα και εσείς.

Τέλος, για τους χρήστες του Internet Explorer υπάρχει και η σχετική toolbar ενώ οι χρήστες Internet Explorer και Firefox μπορείτε να προσθέσετε εύκολα την Blingo στο Search Box του browser σας.

Links: Blingo

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: