Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

OS X Mercury - Δοκιμάστε το OS X Online!

Σκέφτεστε να αγοράσετε έναν Mac; Ή έστω θέλετε να δείτε πως μοιάζει το OS X;

Ήλθε η ώρα να γνωρίσετε το OS X Mercury, το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας ενός φανατικού οπαδού της Apple. Χωρίς να αποδίδει τέλεια το Mac OS X Tiger το πλησιάζει πάρα πολύ.

Εκτός από το να δείτε το OS X έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποια από τα χαρακτηριστικά του, όπως το Μoonlight και το Time Machine, καθώς και κάποιες δημοφιλείς για τους κατόχους Mac εφαρμογές, όπως τον Safari, το Mail, το iTunes, ορισμένες από τις εφαρμογές του iLife 2006 κλπ

*Σημειώστε ότι οι εφαρμογές δεν προσφέρουν πλήρη λειτουργικότητα. Για παράδειγμα ο Safari σας επιτρέπει να επισκεφθείτε συγκεκριμένες ιστοσελίδες (κυρίως της Apple) και το Dashboard περιέχει μόνο widgets του δημιουργού του OS X Mercury.

Και ένα αρνητικό: εξαιτίας των χιλιάδων επισκεπτών θα πρέπει να οπλιστείτε με πραγματική υπομονή για να δοκιμάσετε το OS X Mercury. Ειδικά η εκκίνηση απαιτεί αρκετά λεπτά, όπως επίσης και η εκτέλεση των διαθέσιμων εφαρμογών. Σε κάθε περίπτωση αντισταθείτε στον πειρασμό να εκτελέσετε περισσότερες από μία εφαρμογές ταυτόχρονα.

Τέλος, επίσημα υποστηρίζεται μόνο ο Firefox ενώ θα πρέπει να διαθέτετε και μία γρήγορη ADSL σύνδεση με ταχύτητα μεγαλύτερη των 2Μbps.

Links:
  1. OS X Mercury
  2. Απαιτήσεις λειτουργίας του OS X Mercury

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek