Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007

Firdamatic - Αυτόματη δημιουργία νέου Blog Template!

Νιώθετε ότι ήλθε η ώρα να ανανεώσετε το template του blog σας όμως σας λείπει η έμπνευση ή/ και οι γνώσεις web design; Αν ναι, το Firdamatic είναι το (δωρεάν) εργαλείο που ψάχνατε.

Εσείς αρκεί να επιλέξετε εάν το blog σας θα έχει 1 ή 2 sidebars και να απαντήσετε σε λίγες, απλές ερωτήσεις για κάποια χαρακτηριστικά του. Έπειτα, με click στο Generate θα έχετε άμεσα το δικό σας template!

Αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιήσει μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή. Όταν τελικά καταλήξετε θα πρέπει να αντιγράψετε τον κώδικα και να ακολουθήσετε προσεκτικά τις (εύκολες) οδηγίες εγκατάστασης.

Τέλος, για να είναι το template σας αισθητικά και χρηστικά αποδεκτό από τους επισκέπτες σας θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες βασικές αρχές του web-design σχετικά με την επιλογή του σωστού συνδυασμού χρωμάτων. O Color Wizard που θα βρείτε στα links θα σας βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση.

(*αύριο θα ακολουθήσουν links με δωρεάν templates για τον Blogger).

Links:
  1. Firdamatic
  2. The Color Wizard

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: