Πέμπτη 19 Ιουλίου 2007

UPM Forest Life - Εικονική περιήγηση σε ένα Φινλανδικό δάσος

Δεν υπάρχουν επαρκείς λέξεις για να περιγράψουν την μοναδική εικονική αναπαράσταση (σε flash) ενός φινλανδικού δάσους που δημιούργησαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας UPM (πρόκειται για την εταιρεία που εκμεταλλεύεται το δάσος).

Από τα Settings στα δεξιά της σελίδας επιλέξτε προβολή σε πλήρη οθόνη (Full Sreen) και δυναμώστε τα ηχεία σας για να απολαύσετε τους ήχους της φύσης. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την περιήγηση σας!

Περιηγηθείτε ελεύθερα με το ποντίκι σας ή χρησιμοποιήστε το menu πλοήγησης στα αριστερα της σελίδας (επιλογές MAP, IN FOCUS και SUSTAINABLE FORESTRY).

Μέσα από πληθώρα videos και φωτογραφιών θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για την χλωρίδα και την πανίδα του συγκεκριμένου δάσους και του παρακείμενου ποταμού, καθώς και για τα πολλαπλά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη που προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Προλαβαίνετε να αλλάξετε τον προορισμό των φετινών σας διακοπών;

Links: UPM Forest Life

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: