Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007

H Google ενσωματώνει το Feedburner στο Blogspot (Blogger)!

Έπειτα από την εξαγορά του Feedburner από την Google ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο: η Google ενσωματώνει το Feedburner σε όλα τα blogs που φιλοξενούνται από το Blogspot!

Όταν δημιουργήσατε το blog σας στον Blogger αυτόματα δημιουργήθηκαν και 2 feeds (ένα rss και ένα atom feed). Στο εξής με μία μικρή αλλαγή στις ρυθμίσεις του blog σας όλη η κίνηση από αυτά τα feeds θα προωθείται αυτόματα στο Feedburner. Έτσι επιτέλους θα μπορέσετε να αποκτήσετε πραγματική εικόνα για τον συνολικό αριθμό των εγγεγραμμένων στο RSS Feed σας.

Η ρύθμιση

Για να προωθήσετε τα Google feeds σας στο Feedburner ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:
  1. Κάντε click στο Ρυθμίσεις (Settings).
  2. Στην συνέχεια κάντε click στο Ροή Δικτυακού Τόπου (Site Feed).
  3. Στο πεδίο Post Feed Redirect URL συμπληρώστε την διεύθυνση του Feedburner feed σας και κάντε click στο Αποθήκευση Ρυθμίσεων (Save Settings)

Αυτό ήταν!

Μάλιστα, εκτός του Feedburner η Google σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία διαχείρισης Feeds, όπως η Pipes της Yahoo!.

Links: Η ανακοίνωση του Feedburner

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: