Τρίτη 10 Ιουλίου 2007

Rmail - λήψη των RSS Feeds στο e-mail σας

Το Rmail προωθεί δωρεάν τα RSS Feeds στο e-mail σας. Εσείς μέσα από την σελίδα του Rmail εγγράφεστε στα RSS Feeds που σας ενδιαφέρουν και σε κάθε ανανέωση τους το νέο περιεχόμενο θα προωθείται αυτόματα στο Inbox σας.

Η υπηρεσία είναι χρήσιμη σε όσους παρακολουθείτε λίγα μόνο RSS Feeds και δεν θέλετε να εγκαταστήσετε κάποια επιπλέον εφαρμογή ή να χρησιμοποιήσετε online υπηρεσίες (όπως το Google Reader) για αυτόν τον σκοπό (σημειώστε πάντως ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον browser σας για την παρακολούθηση των RSS Feeds).

Τέλος, όσοι έχετε την δική σας σελίδα ή blog μπορείτε να προσθέσετε το Rmail Widget, ώστε οι επισκέπτες σας να εγγράφονται και λαμβάνουν τα δικά σας Feeds στο e-mail τους.

Links: Rmail

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

2 σχόλια:

javapapo είπε...

αρκετά χρήσιμο για μερικές περιπτώσεις!

jtsoukaris είπε...

Θέλει όμως προσοχή. Αν γραφτείς σε πολλά RSS Feeds το Rmail θα σε βομβαρδίσει με e-mails (έπαθα και έμαθα, έπαιρνα περίπου 1 e-mail το λεπτό).