Δευτέρα 16 Ιουλίου 2007

SplashCast - Το δικό σας δικτυακό κανάλι streaming περιεχομένου!

Με το SplashCast μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν το δικό σας δικτυακό κανάλι streaming περιεχομένου (στο άμεσο μέλλον μάλιστα θα λαμβάνετε και μέρος των εσόδων από τις διαφημίσεις που θα προβάλλονται σε αυτό).

Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο του καναλιού σας αποτελείται από shows (=εκπομπές). Για την δημιουργία του κάθε show σας έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε:
  1. videos (δικά σας ή από το YouTube),
  2. ήχους (μουσική κλπ),
  3. φωτογραφίες (από τον σκληρό σας δίσκο ή από το Flickr) και
  4. κείμενα (παρουσιάσεις Powerpoint, αρχεία PDF Κλπ).

(Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περιεχόμενα ενός RSS Feed)

Όλα τα παραπάνω προβάλλονται στο show σας με την μορφή slideshow. Αφού λοιπόν αποφασίσετε για τα στοιχεία του κάθε show σας, το SplashCast σας ζητά να ορίσετε την σειρά προβολή τους στο slideshow. Σε κάθε slide έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε επεξηγηματικό κείμενο, ηχητικά σχόλια (χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο σας) ή μουσική.

Το show σας είναι έτοιμο! Μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας μέσω e-mail για να το παρακολουθήσουν. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του SplashCast όμως είναι άλλο:


Γίνετε διάσημοι

Όπως αναφέραμε ήδη το show σας αποτελεί μέρος του καναλιού σας. Το SplashCast σας δίνει τον HTML κώδικα του player που αντιστοιχεί στο κανάλι σας, ώστε να το ενσωματώσετε (embed) στην σελίδα ή το blog σας (όπως παραπάνω).

Ο ίδιος κώδικας εμφανίζεται και σε όσους παρακολουθούν το κανάλι σας. Έτσι εάν το περιεχόμενο του καναλίου σας είναι ενδιαφέρον μπορεί να ενσωματωθεί σε μεγάλο αριθμό σελίδων/ blog χωρίς να το καταλάβετε!

Και κάθε φορά που εσείς θα προσθέτετε ένα νέο show στο κανάλι σας αυτό θα είναι αυτόματα διαθέσιμο σε όλες τις σελίδες/ blogs που έχουν ενσωματώσει τον κώδικα του player σας!

Όσοι δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι αφήστε μας σχόλιο με το link για να το προβάλλουμε.

Links: SplashCast

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χμ.. Δεν υποστηρίζει ελληνικά... Καμιά ιδέα; Κατά τα άλλα είναι καταπληκτικό! Thnx! :)

jtsoukaris είπε...

Τα ελληνικά ήταν το μόνο πρόβλημα που εντόπισα και εγώ. Μόλις είδα το σχόλιο σου τους έστειλα και ένα e-mail. Θα σας ενημερώσω για την απάντηση τους.