Σάββατο 14 Ιουλίου 2007

Popurls.com - information overload με μία ματία!

Εάν ενδιαφέρεστε να είστε πάντοτε ενήμεροι γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό ότι ξοδεύετε κάθημερινά αρκετό από τον χρόνο σας σε ειδησεογραφικές σελίδες και σελίδες social bookmarking (σαν το Digg, το Del.icio.us, κλπ). Μέχρι σήμερα.

Το Popurls.com έρχεται να σας βοηθήσει συγκεντρώνοντας σε μία σελίδα συνδέσμους προς όλες τις τελευταίες δημοσιεύσεις από τις μεγαλύτερες ενημερωτικές σελίδες στο διαδίκτυο.

Έτσι με ένα απλό scroll μπορείτε να ενημερωθείτε από πολλές πηγές εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Ενδεικτικά, ορισμένες από τις πηγές των ειδήσεων στο Popurls.com είναι:
  1. Digg
  2. Del.icio.us
  3. Reddit.com
  4. News.google.com
  5. News.yahoo.com
  6. Netscape.com
  7. Newsvine.com
  8. Wired.com
  9. Slashdot.com

Επιπλέον, σαν σφήνες ανάμέσα στις ειδήσεις υπάρχουν δημοφιλή videos από το YouTube και το Metacafe, φωτογραφίες από το Flickr και podcasts από το ODEO.

Τέλος, στην κορυφή της σελίδας (στην δεξιά πλευρά της) σας προσφέρονται ορισμένες επιλογές παραμετροποίησης, όπως η χρήση fonts μεγαλύτερου μεγέθους, η αλλαγή του χρώματος στο background της σελίδας, το άνοιγμα των ειδήσεων σε νέο παράθυρο κλπ.

Links: Popurls.com

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: