Δευτέρα 30 Ιουλίου 2007

Letterpop.com - δημιουργήστε εύκολα εντυπωσιακά newsletters!

Θέλετε να συμπληρώσετε τη σελίδα ή το blog σας και με ένα newsletter;

Αν απαντήσατε θετικά, τον πιό εύκολο τρόπο για να δημιουργήσετε το δικό σας newsletter σας τον προσφέρει το Letterpop. Η διαδικασία είναι γρήγορη και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά ενώ δεν απαιτούνται γνώσεις web design.

1,2,3 έτοιμοι!

Έπειτα από την δωρεάν εγγραφή σας στην υπηρεσία η δημιουργία και αποστολή του newsletter σας ολοκληρώνεται σε 3 βήματα:
  1. Διαλέξτε το template σας. Προς το παρόν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 133 διαθέσιμα templates (χωρισμένα σε κατηγορίες). Όταν καταλήξετε, αρκεί να σύρετε (drag'n'drop) το template με το ποντίκι σας στο χώρο εργασίας του newsletter σας.

  2. Προσθέστε το κείμενο και τις φωτογραφίες σας. Κάθε template περιλαμβάνει περιοχές για την εισαγωγή κειμένου και φωτογραφιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες από τον σκληρό σας δίσκο ή από τον λογαριασμό σας στο Flickr.

    Όσον αφορά το κείμενο του template σας, το Letterpop σας επιτρέπει να καθορίσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, το χρώμα της, την στοίχηση (align) κλπ για κάθε περιοχή κειμένου. Κάθε αλλαγή που κάνετε στο newsletter σας αποθηκεύεται αυτόματα (έχετε πρόσβαση στα ημιτελή newsletters σας από την αρχική σελίδα της υπηρεσίας).

    Και εάν μία σελίδα δεν σας αρκεί έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε όσες ακόμα θέλετε από την κορυφή της σελίδας.

    Σε αυτό το βήμα ολοκληρώνεται η δημιουργία του template σας.

  3. Στείλτε/ δημοσιεύστε το newsletter σας. Το newsletter σας μπορείτε είτε να το στείλετε μέσω e-mail στις επαφές σας (τις οποίες θα πρέπει να καταχωρήσετε χειροκίνητα την 1η φορά) είτε να το δημοσιεύσετε στην σελίδα του Letterpop. Η υπηρεσία θα σας δώσει την διεύθυνση (url) που αντιστοιχεί στο newsletter σας για να την ανακοινώσετε στην σελίδα ή το blog σας.

Κόστος

Το Letterpop διαθέτει 3 πακέτα υπηρεσιών. Το πακέτο Βasic προσφέρεται απολύτως δωρεάν αλλά είναι χρήσιμο μόνο σε σελίδες ή blogs με μικρή επισκεψιμότητα. Με το δωρεάν πακέτο υπηρεσιών επιτρέπεται να στείλετε μέχρι 10 newsletters/ έτος σε 25 μόνο επαφές σας κάθε φορά, καθώς και να δημοσιεύσετε άλλα τόσα.

Μία πιό ρεαλιστική επιλογή είναι το πακέτο Premium. Kοστίζει μόλις 25€/ έτος και επιτρέπει την αποστολή 52 newsletters/ έτος (και αντίστοιχο αριθμό δημοσιεύσεων) προς 100 επαφές σας κατά μέγιστο. Οι απαιτητικοί χρήστες (κυρίως εταιρικοί χρήστες) δείτε και το πακέτο υπηρεσιών Business.

Σύνοψη

Το πλεονέκτημα του Letterpop το αναφέραμε στην αρχή του άρθρου: η ευκολία στην χρήση του. Αν είστε αρχάριος αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές σας. Στα αρνητικά, η μεγαλύτερη έλλειψη του Letterpop είναι ένας template editor, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους template.

Μαζί ξανά με νέα δημοσίευση την Πέμπτη 02 Αυγούστου 2007.

Links:
    1. Letterpop
    2. Το πρόγραμμα δημοσιεύσεων του καλοκαιρίου

    Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.


    Copyright © 2007 TechInGreek

    Δεν υπάρχουν σχόλια: