Σάββατο 21 Ιουλίου 2007

Summer Mode: OΝ - πρόγραμμα δημοσιεύσεων για το καλοκαίρι

Ο Αύγουστος είναι προ των πυλών και οι θερινές διακοπές του TechInGreek ξεκινούν. Οι ρυθμοί θα χαλαρώσουν λίγο αλλά οι δημοσιεύσεις δεν θα σταματήσουν.

Μέχρι και την 31η Αυγούστου το περιεχόμενο του blog θα ανανεώνεται με 1 δημοσίευση ανά 4 ημέρες (ειδικά μέχρι το τέλος Ιουλίου που θα βρίσκομαι στην Αθήνα ίσως οι δημοσίευσεις να είναι κάπως περισσότερες).

Όσοι/ες έχετε πρόσβαση σε Η/Υ το υπόλοιπο του καλοκαιρίου θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε αφιερώματα για το del.icio.us και το mind mapping, τρόπους για να μάθετε μια ξένη γλώσσα από τον υπολογιστή σας, tips για προχωρημένες αναζητήσεις με την Google και για κάποια άλλα θέματα τα οποία δεν θα σας αποκαλύψω προς το παρόν (οι υπόλοιποι/ες τα διαβάζετε συνολικά όταν επιστρέψετε).

Όλες οι δημοσιεύσεις έχουν γραφτεί μεταξύ 10ης και 20ης Ιουλίου, βρίσκονται ήδη αποθηκευμένες στο blogspot και θα δημοσιεύονται με ένα click πριν απο την πρώτη πρωϊνή βουτιά [δεν θα σας πω που αλλά αν θέλετε μπορώ να σας φέρω δωρεάν χαλούμι :-)].

Στα σχόλια και τα μηνύματα σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας θα απαντώ κάθε Παρασκευή απόγευμα.

Τέλος, όσοι μείνετε ή κάνετε τις διακοπές σας στην Αττική θα βρείτε στα Links ένα σύνδεσμο στην έρευνα του Πανελληνίου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών για τις καθαρές παραλίες της Αττικής, ώστε να ξέρετε που να κολυμπήσετε χωρίς φόβο. Δυστυχώς κάτι αντίστοιχο για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν μπόρεσα να βρω.

Εύχομαι να περάσετε το καλοκαίρι σας ακριβώς όπως εσείς το ονειρεύεστε.

Μαζί ξανά με νέα δημοσίευση την Τετάρτη 25.07!

Γιάννης

Links: Οι καθαρές παραλίες της Αττικής

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.


Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: