Κυριακή 1 Ιουλίου 2007

Διαχειριστείτε έξυπνα τις εργασίες σας με το Remember The Milk

Το Remember The Milk είναι η τέλεια υπηρεσία για την διαχείριση των εργασιών σας, καθώς συνδυάζει αρμονικά την ευκολία χρήσης με τα πανίσχυρα χαρακτηριστικά. Επιπλέον η χρήση του Remember The Milk είναι δωρεάν.

Τα βασικά

Τo πρώτο πράγμα που βλέπετε (σε tabs) όταν συνδέεστε στην υπηρεσία είναι οι εργασίες σας που εκκρεμούν να γίνουν σήμερα και αύριο, καθώς και αυτές που θα έπρεπε να είχατε ολοκληρώσει ήδη. Με click στο "Continue to Tasks" μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες εργασίες και να επεξεργαστείτε τις υπάρχουσες.

Για κάθε νέα ή υπάρχουσα εργασία μπορείτε να καθορίσετε πολλαπλές παραμέτρους, όπως το όνομα της, την τοποθεσία της (υπάρχει πλήρης χάρτης στα ελληνικά), αν θα είναι επαναλαμβανόμενη ή θα εκτελεστεί μόνο μία φορά, τον βαθμό προτεραιότητα της (ασήμαντη, επείγουσα κλπ) και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της.

Εργασίες μπορείτε να προσθέτετε και μέσω e-mail. Κατά την εγγραφή σας σας αποδίδεται μία μοναδική διεύθυνση e-mail. Όσα e-mails αποστέλλονται στην διεύθυνση αυτή προστίθενται αυτόματα στις εργασίες σας (στην λίστα εργασιών Inbox - δείτε παρακάτω).

Σημείωση: αν και το interface του Remember The Milk είναι στα αγγλικά μπορείτε να δημιουργήσετε τις εργασίες σας σε όποια γλώσσα επιθυμείτε.

Λίστες

Οι εργασίες στο Remember The Milk οργανώνονται σε λίστες (=κατηγορίες εργασιών). Με την εγγραφή σας δημιουργούνται 5 λίστες εργασιών, οι Inbox, Personal, Work, Study, και Sent (για τις λίστες Inbox και Sent δείτε και παρακάτω). Όπως και με τις εργασίες σας έτσι και με τις λίστες έχετε πλήρεις δυνατότητες παραμετροποίησης (προσθήκη νέων λιστών, μετονομασία ή διαγραφή υπαρχουσών, μετακίνηση των εργασιών σας μεταξύ των λιστών).

Υπενθυμίσεις

Μπορείτε να λαμβάνετε υπενθυμίσεις για τις εργασίες σας μέσω e-mail (σε όσες διευθύνσεις επιθυμείτε), μέσω instant messaging (AIM, Gadu-Gadu, Google Talk, ICQ, Jabber, MSN, Skype, και Yahoo!) και μέσω SMS (δυστυχώς τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας δεν υποστηρίζονται ακόμη). Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε και την συχνότητα των υπενθυμίσεων.

Συνεργασία

Το Remember The Milk δεν υστερεί ούτε στον τομέα της συνεργασίας. Αφού ορίσετε τις επαφές σας (υποστηρίζεται και η οργάνωση των επαφών σας σε groups για ευκολότερη διαχείριση) μπορείτε να μοιράζεστε τις εργασίες σας μαζί τους ή να τις αναθέτετε αποκλειστικά σε αυτές (τις ίδιες δυνατότητες έχουν και οι επαφές σας). Όσες εργασίες σας αποστέλλουν οι επαφές σας θα εμφανίζονται στην λίστα εργασιών Inbox. Όσες εργασίες στέλνετε εσείς θα εμφανίζονται στην λίστα εργασιών Sent.

Σημείωση: και οι επαφές σας πρέπει να είναι απαραίτητα εγγεγραμμένοι χρήστες του Remember The Milk. Η ανταλλαγή εργασιών γίνεται μέσω των e-mails που σας χορήγησε κατά την εγγραφή σας το Remember The Milk.

Επιπλέον δυνατότητες
  1. iCalendar. Χάρη στο iCalendar μπορείτε να εισαγάγετε με ένα click την λίστα εργασιών σας σε τυχόν εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και περιλαμβάνουν ημερολόγιο. Τέτοιες εφαρμογές είναι το Outlook 2003/2007, το Apple iCal, το Google Calendar και το Mozilla Sunbird.
  2. Λήψη της λίστας εργασιών σας μέσω RSS ή Atom Feed.
  3. Πρόσβαση στις εργασίες σας και από το κινητό σας (επίσης δωρεάν).
  4. gadgets για τις υπηρεσίες personalized home page (π.χ iGoogle, Netvibes κλπ) και το Dashboard της Apple.
Εν κατακλείδι, αν είστε οργανωτικός χαρακτήρας, το Remember The Milk θα είναι ο παράδεισος σας.

Links:
  1. Remember The Milk
  2. Γρήγορο ξεκίνημα

Νομική Σημείωση: τα περιεχόμενα της παρούσης ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχετε δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε όποια δημοσίευση επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε την πηγή σας.

Copyright © 2007 TechInGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια: